Twintigduizend mensen bij eerste Halloween-avond van Walibi
Twintigduizend mensen bij eerste Halloween-avond van Walibi brugmedia.nl

Twintigduizend mensen bij eerste Halloween-avond van Walibi

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Attractiepark Walibi Holland kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op de eerste, uitverkochte avond van de Halloween Fright Nights. De avond trok ruim 20.000 bezoekers.

Voor het 15e jaar kunnen bezoekers genieten van Haunted Houses (loopspookhuizen), Scare Zones en een show van Eddie de Clown. De eerste reacties van bezoekers zijn lovend.

,,Het is overal in het park anders, maar toch schrok ik steeds mega van zo'n freak. Ze zien er echt cool uit!'', zo reageerde een bezoeker.

Mascha van Till

Ook directeur Mascha van Till is tevreden over de eerste avond: ,,Ondanks de drukte is de avond rustig en gemoedelijk verlopen. We zijn zeker tevreden. De bezoekers hebben het erg naar hun zin gehad. We zorgen ervoor dat de volgende avonden minstens zo succesvol worden.''

De nieuwe veelbesproken Scare Zone Twisted werd door de bezoekers goed bezocht. ,,Halloween leeft meer dan ooit onder de doelgroep en wij spelen daar op in door elk jaar het evenement te verbeteren'', aldus Walibi, ,,Opengescheurde lichamen, zombies op zoek naar vers vlees en een clown als massamoordenaar? en dit jaar dus ook bloedmooie meesteressen.''

Het evenement vindt plaats tot en met 1 november, elke vrijdag, zaterdag en zondag. Info: www.frightnights.nl.

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 6 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 6 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 7 uur geleden