Remon Kroes (Staphorst) komt zaterdag niet in actie tegen Wilko Braam (VVOG)
Remon Kroes (Staphorst) komt zaterdag niet in actie tegen Wilko Braam (VVOG) brugmedia.nl

Remon Kroes (Staphorst) komt zaterdag niet in actie tegen Wilko Braam (VVOG)

Sport

DRONTEN - In de hoofdklasse C staat zaterdag de wedstrijd Staphorst - VVOG op het programma, ofwel de ontmoeting tussen twee Drontenaren: Remon Kroes en Wilko Braam. Beiden zijn basisspeler, maar Kroes komt zaterdag niet in actie. Hij is geblesseerd.

Remon Kroes (20) is voorlopig uitgeschakeld. Een scheurtje in de enkelband heeft er toe bijgedragen dat Kroes de komende tijd buitenspel staat. De middenvelder had intussen een basisplaats veroverd bij de club uit de kop van Overijssel.

Kroes voetbalde in het verleden bij ESC (Elburg) en DSV'61 (Doornspijk) en maakte deze zomer na vijf jaar bij de jeugdopleiding van PEC Zwolle de overstap naar VV Staphorst. Drie jaar geleden verhuisde hij naar Dronten.

VVOG

Wilko Braam voetbalde altijd bij asv Dronten en 'transfereerde' deze zomer naar VVOG uit Harderwijk om op een hoger niveau te kunnen voetballen. De 23-jarige Braam speelde vijf jaar lang in het eerste van ASVD.

VVOG en Staphorst staan allebei in de middenmoot van de hoofdklasse C. VVOG heeft 4 punten uit 4 wedstrijden, Staphorst heeft twee punten meer. De wedstrijd in Staphorst begint zaterdagmiddag om half drie.

.

www.asvdronten.nlWilko Braam. Foto: www.asvdronten.nl