Afbeelding

Swift'64 blij met nieuw 3-jarig contract met hoofdsponsor Albert Heijn

Algemeen

SWIFTERBANT - Voetbalvereniging Swift'64 heeft het contract met hoofdsponsor Albert Heijn met drie jaar verlengd. ,,Het is hartstikke mooi, dat een bedrijf in deze moeilijke tijden een kleine club als Swift'64 wil sponsoren'', zegt voorzitter Jan Griekspoor.

Griekspoor is dan ook bijzonder ingenomen met de steun van Henk Slump, eigenaar van zowel de Albert Heijn als de Huijskamer in Swifterbant. Ter gelegenheid van de continuering van de samenwerking gingen team en sponsor met elkaar op de foto.

Boven van links naar rechts: Lennart van de Kamp, Florijn Diepstraten, Kenneth Scoop, Dave van Mook, Niels Krol, Rowald Bont, Gino Garos en Robbin Posthuma.

Midden: Jan Posthuma (materiaalman), Arianne de Bruin (verzorgster), Bart Uil, Bas van Spronsen, Menno Seinen, Henk Slump (sponsor), Ricardo Telgen, Kees ten Cate, Erik Geelhoed, Gerrit Bos (grensrechter) en Wil Ouwehand (leider).

Onder: Tom Roskamp, Thim Verhoeven, Mark Veldman, Patrick Posthuma (hoofdtrainer), Alex Witkamp (assistent trainer), Danny de Jonge, Bernaw van der Kroft en Bart Griekspoor.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 15 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 16 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 16 uur geleden