Peuterdag op obs Aquamarijn

Algemeen

PeuterDag op obs Aquamarijn

Plaats: obs Aquamarijn, De Ketting 16, Dronten
Datum: Vrijdagochtend 2 oktober 2015
Tijd: Van 9.00 uur ? 11.30 uur

De PeuterDag
Op vrijdagochtend 2 oktober, van 9.00 uur tot 11.30 uur zijn peuters en ouders/verzorgers van harte welkom op de PeuterDag die wordt georganiseerd op obs Aquamarijn, basisschool van Spilbasisscholen. Spilbasisscholen is een stichting voor openbare en samenwerkingsscholen in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

De PeuterDag is voor peuters een leuke en actieve kennismakingsochtend. Voor ouders en verzorgers biedt de PeuterDag de mogelijkheid om kennis te maken, vragen te stellen, informatie te krijgen en de school te bekijken.

De school heeft een informatie- en activiteitenprogramma , zodat peuters en ouders/verzorgers de school al echt leren kennen. Een belangrijk moment voor peuters en hun ouders/verzorgers die een goede basisschool willen kiezen!

De school geeft onderwijs volgens de uitgangspunten van het daltononderwijs. In het daltononderwijs zijn zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerken en reflecteren erg belangrijk. Kinderen wordt geleerd om deze vaardigheden toe te passen. Door naast de kennisgebieden ook deze vaardigheden goed ontwikkeld te hebben, biedt dat goede mogelijkheden om goed in te stromen in het voortgezet onderwijs.
Het team van Aquamarijn nodigt alle ouders van kinderen die zich willen oriënteren op een basisschool voor hun kind van harte uit deze ochtend.


Gegevens van de school:
Openbare basisschool Aquamarijn, De Ketting 16, 8251 LD Dronten, tel.nr. 0321-382918
Directeur: Harry Okkinga