Flevoklassiekers Nachtrit

Algemeen

Persbericht
Lelystad, 24 september 2015

Flevoklassiekers Nachtrit

Op vrijdagavond 2 oktober rijden de Flevoklassiekers de nacht in om vanuit Dronten een kring van dorpen aan te doen in en rond Flevoland. Een donkere tocht en een mooi stuk autorijden over vaak kleine weggetjes. De klassiekers verzamelen vanaf 19.00 uur op het Redeplein bij de Meerpaal in Dronten. Vanaf 19.30 uur wordt er gestart. Hotel het Galjoen is het vertrekpunt en ook de plek waar de klassiekers laat in de avond terug verwacht worden.
De route wordt bepaald door een aantal kleine plaatsen die onderweg bezocht moeten worden. In iedere plaats moet een vraag beantwoord worden met een getal als antwoord. De eerste prijs is voor de equipe dat na optelling van de getallen de juiste uitkomst heeft en daarbij de minste kilometers heeft gereden.
De kortste route tussen de verschillende plaatsen mag iedere deelnemer zelf uitstippelen. Alle hulpmiddelen zijn daarbij toegestaan: landkaarten, navigatiesystemen, telefoon, zaklamp, laptop, alles mag. Doel is om de correcte antwoorden te vinden in zo weinig mogelijk kilometers.
Een spannende en leuke rit. Alle eigenaren van klassieke auto's worden van harte uitgenodigd om mee te rijden. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via flevoklassiekers@chello.nl