Film 'Gold' over paralympische atleten wordt vertoond in De Meerpaal
Film 'Gold' over paralympische atleten wordt vertoond in De Meerpaal brugmedia.nl

Film 'Gold' over paralympische atleten wordt vertoond in De Meerpaal

Sport

DRONTEN - Sportservice Flevoland heeft in november diverse activiteiten georganiseerd in het teken van het aangepast sporten. De maand wordt afgesloten op dinsdag 24 november met de filmvoorstelling 'Gold' in De Meerpaal.

In de film 'GOLD - You can do more than you think' worden een jaar lang drie paralympische atleten in hun dagelijks leven gevolgd. De filmvoorstelling is een avond uit voor vrijwilligers, sporters en organisaties betrokken bij het aangepast sporten in Flevoland.

Maand november

Sportservice Flevoland vraagt de hele maand november extra aandacht voor sport en bewegen voor mensen met een beperking.

De maand start op zaterdag 7 november met de Special Olympics Regionale Spelen in Almere: ,,Op deze dag strijden hockeyteams en handbalteams tegen elkaar, maken zwemmers uit wie de snelste is en de turners laten de kunsten zien voor de hoogst mogelijke score. Naast de wedstrijdsporten worden diverse demonstratiesporten aangeboden. Iedereen met een beperking (gedrag/ verstandelijk/ lichamelijk) is van harte welkom in het Topsportcentrum in Almere.''


Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 6 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 6 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 6 uur geleden