Nauwelijks standhouders uit gemeente Dronten bij Flevo Zakenfestival
Nauwelijks standhouders uit gemeente Dronten bij Flevo Zakenfestival brugmedia.nl

Nauwelijks standhouders uit gemeente Dronten bij Flevo Zakenfestival

Algemeen

LELYSTAD - Op vliegveld Lelystad wordt vandaag en morgen het Flevo Zakenfestival gehouden. Tal van Flevolandse bedrijven presenteren zich daar. Onder de standhouders bevinden zich opvallend weinig Drontense ondernemingen. Ondernemersvereniging De Driehoek is wel van de partij, de gemeente niet. Dit in tegenstelling tot verschillende andere Flevolandse gemeenten.

Voorzitter Hester Vroegop van de Drontense ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) constateert dat de organisatoren van het Flevo Zakenfestival erg veel moeite hebben gedaan om ondernemers uit de gemeente Dronten te interesseren voor de beurs. Naar de reden waarom de leden geen stands hebben gehuurd, kan ze slechts gissen.

,,Ik kan natuurlijk niet spreken voor alle 440 leden, maar in mijn onmiddellijke omgeving merk ik wel dat het Flevo Zakenfestival hier niet leeft'', zegt Hester Vroegop, ,,Dat er geen Drontense standhouders zijn, wil overigens niet zeggen dat niemand er naartoe gaat. Misschien gaan de ondernemers uit Dronten liever als bezoeker, dan ben je natuurlijk een stuk flexibeler dan als standhouder.''