Afbeelding
Hans Heemskerk

Beayty Centrum Dronten opent zaterdag de deuren

Algemeen

- Advertorial -


DRONTEN - Er zijn diverse vernieuwingen bij Beauty Centrum Dronten aan De Zate 20. Reden voor de ondernemers om op zaterdag 19 september een ?After Summer Beauty Event' te houden.

Er zijn deze dag van 11 tot 15 uur verschillende aanbiedingen en demonstraties: ,,Belangstellenden kunnen ons evenement vrijblijvend bezoeken. Een drankje en een hapje staan klaar. Wilt u verzekerd zijn van een behandeling op deze dag, dan kunt u zich aanmelden via onze vernieuwde website www.beautycentrumdronten.nl.''

Nieuw bij het Beauty Centrum is Sanosport. Deze personal trainer werkt met een ?uniek massagesysteem'. Bezoekers die daar zaterdag kennis mee maken, worden meteen geïnformeerd over de kracht van persoonlijke begeleiding.

Nieuw is ook de acupunctuurpraktijk Cinnaber van Anne-Wies van der Meer. Deze praktijk gaat op 1 oktober van start, maar presenteert zich alvast op het After Summer Beauty Event.

Beauty Centrum Dronten bestaat verder uit een kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en nagelstyliste. Zij laten zaterdag allemaal zien wat ze in huis hebben. Er zijn diverse kortingsacties, bijvoorbeeld voor het krijgen van een mooie kleur op de hals en het gezicht. Ook is er een demonstratie ?Tripollar Radio Frequent', een behandeling die zorgt voor strakke kaaklijk en minder rimpels.

De kapsalon geeft gratis shampoo bij het maken van een afspraak, de nagelstyliste heeft een aanbieding van gellak en de pedicure geeft korting op een behandeling.
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 1 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 2 uur geleden
Gemeenteraad Dronten.
Wat is er donderdag te doen? Avond over dementie, gemeenteraad Dronten 2 uur geleden