Teams van Libero'99 zijn na toernooi klaar voor 't nieuwe seizoen
Teams van Libero'99 zijn na toernooi klaar voor 't nieuwe seizoen brugmedia.nl

Teams van Libero'99 zijn na toernooi klaar voor 't nieuwe seizoen

Sport

DRONTEN ? In sporthal ?t Dok is het negende Suyderseetoernooi gehouden, georganiseerd door volleybalvereniging Libero'99. Tijdens dit toernooi konden zowel recreanten- als competitieteams zich voorbereiden op het komende seizoen.

Voor de jeugd was er vrijdagavond een clinic met warming-up, verschillende speltechnieken, een 'voute bingo' en het knakworstenspel. Ondertussen speelden de recreantenteams hun eerste wedstrijden van het seizoen.

Twintig teams

Zaterdag speelden er 20 teams mee. Naast de senioren competitieteams van Libero'99 kwamen er clubs uit Vriezeveen, Zwolle, Heerenveen, Oldebroek, Harderwijk, Swifterbant, Hierden, Kampen en Marknesse.? Het niveau van deze teams varieerde van vierde klasse tot promotieklasse, ofwel de niveaus waarop de teams van Libero'99 uitkomen.

,,Ook dit jaar was het weer een geslaagd toernooi met veel tevreden volleyballers'', aldus Libero-voorzitter Hilde Boers, ,,Tijdens dit inspeelweekeinde gaat het bovenal om de gezelligheid en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Libero'99 houdt deze traditie graag in ere en wenst alle teams een goed seizoen toe.''