Afbeelding

Spijkweg blijft op vrijdagen en in de weekeinden geopend

Algemeen

BIDDINGHUIZEN - ?De Spijkweg krijgt van de rotonde bij de Bremerbergweg tot aan de rotonde bij Walibi een nieuwe laag asfalt. Tegelijkertijd wordt het fietspad langs dit gedeelte van de Spijkweg van een nieuwe laag asfalt voorzien.

Vanwege deze werkzaamheden gaat de Spijkweg drie weken dicht van maandag tot en met de donderdag. Het gaat om de periodes te beginnen op de maandagen 28 september, 5 oktober en 12 oktober. Op de vrijdagen en in de weekeinden is de Spijkweg open voor al het verkeer, meldt de provincie Flevoland.

De omleidingsroute loopt via de Oldebroekerweg, Biddingringweg en Spijkweg. Bedrijven, zoals Aqua Centrum Bremerbergsehoek, restaurant De Klink, park de Boschberg, park de Bremerberg, zijn bereikbaar via Bijsselseweg en Bremerbergdijk.

Fietspad

Voor de zomer is het eerste deel van het fietspad langs de Spijkweg aangepakt. In de komende periode gaat de provincie het tweede deel van het fietspad opnieuw asfalteren. Het gaat om het deel van de rotonde Bremerbergweg tot de rotonde Walibi.

Fietsers moeten omrijden via de Bremerbergdijk; Spijkpad en Bijselseweg. Via de diverse wegen en paden kan Walibi of de Rivieracamping worden bereikt.

Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 1 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 2 uur geleden
Gemeenteraad Dronten.
Wat is er donderdag te doen? Avond over dementie, gemeenteraad Dronten 2 uur geleden