Afbeelding

Opening expositie Willem de Vrieze

Cultuur

Dronten- Drontenaar Willem de Vrieze exposeert schilderijen van zijn hand bij Galerie en Kunstuitleen Aan de Amstel in Dronten vanaf 26 September.

Willem de Vrieze maakt al jaren schilderijen. De schilder volgde diverse cursussen in binnen en buitenland, zo heeft hij lessen gevolgd bij Anemiki Bok, Marianne Alting die lesgeeft bij de Meerpaal in Dronten en volgde hij lessen in Frankrijk bij Janna Spil.

Het schilderen zit hem in het bloed, de werken die hij uit de losse hand opzet met spatel en olieverf komen krachtig over en nemen de kijker mee naar de oneindige landschappen van de polder.

Eerste expositie
Deze expositie is de eerste keer dat Willem de Vrieze naar buiten treed met zijn werk. Bij aan de Amstel zullen polderlandschappen te zien zijn en werken die hij op locatie maakte in Frankrijk, een land waar Willem vaak komt en, naast de polder, inspiratie op doet voor zijn ruige werken.

Opening
U bent van harte welkom op de opening van deze expositie op zaterdag 26 september van 14.00 ? 17.00 uur. Het adres is DE Amstel 42 ? 44 in Dronten West. De expositie is na de opening op afspraak te bezichtigen.

Gemeenteraad Dronten.
Wat is er donderdag te doen? Avond over dementie, gemeenteraad Dronten 1 uur geleden
Windplan Groen
84% van de meldingen bij Windplan Groen gaat over geluidshinder 1 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek gemeente Dronten: Welke ondersteuning hebben mantelzorgers nodig? 23 uur geleden