CDA twijfelde niet over vluchtelingen, maar was 'afwachtend'
CDA twijfelde niet over vluchtelingen, maar was 'afwachtend' brugmedia.nl

CDA twijfelde niet over vluchtelingen, maar was 'afwachtend'

Algemeen

DRONTEN - CDA'er Jan Klopman heeft gereageerd op het artikel 'Dronten gaat kijken of extra opvang vluchtelingen mogelijk is' van DeDrontenaar.nl. De CDA'er schrijft:

,,Even een toelichting op ons standpunt omtrent de motie van de PvdA. Op jullie site schrijf je dat wij aanvankelijk twijfelden. Dat is onjuist. De reden dat wij om schorsing vroegen en wat afwachtend waren is dat wij de motie in tegenstelling tot andere partijen pas woensdag hebben ontvangen. Wij hebben de motie dus niet in de fractievergadering van dinsdag kunnen bespreken.

Ik heb hem wel doorgestuurd naar de fractieleden maar niet iedereen heeft op tijd kunnen reageren. We hebben vooraf afgesproken dat wij de argumentatie van de indieners zouden afwachten en dan om schorsing vragen en dan zouden overleggen of de motie nog aangepast zou moeten worden of dat we zo mee zouden gaan. De grondhouding was dat we hem zouden ondersteunen, wij wilden alleen wat meer achtergrondinformatie, omdat we een, door het late toesturen, een achterstand hadden.''

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 14 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 14 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 15 uur geleden