Dag van de Ouderen rekent weer op 600 bezoekers in Meerpaal
Dag van de Ouderen rekent weer op 600 bezoekers in Meerpaal brugmedia.nl

Dag van de Ouderen rekent weer op 600 bezoekers in Meerpaal

Algemeen

DRONTEN - ,,Deze dag wordt jaarlijks bezocht door ruim 600 senioren en aanverwanten'', zegt Riet Langendoen van de commissie Dag van de Ouderen. De dag wordt dit jaar gehouden op zaterdag 3 oktober in De Meerpaal en het thema is 'Jaar van de Ruimte'.

Om elf uur is de opening door burgemeester Aat de Jonge. De rest van de dag staat in het teken van elkaar ontmoeten in een gezellige sfeer.

Optredens

Tijdens de opening treedt piratenkoor De Blauwbaarden uit Biddinghuizen op en tijdens de afsluiting accordeonvereniging Osiveo. Daar tussendoor is er een optreden van Maris Sonores.

Er worden modeshows verzorgd door William's Fashion for men en Meermin damesmode. ,,Jaarlijks een groot succes'', aldus Riet Langendoen.

Presentaties en demonstraties

Verder zijn er presentaties en demonstraties over onder andere Tunstall, Medi Point Icare, veilig fietsen, veiligheid telebankieren en phishing, politiekeurmerk hang- en sluitwerk. Leden van de regionale ANWB verzorgen fietskeuringen.

,,Daarnaast zijn er stands met sport en spel, creativiteiten, informatie over zorg en aanpassingen, veilig wonen, dagbesteding, veilig internetten, veilig telebankieren , informatie over Windows 10 en nog veel meer'', aldus de Ouderenbonden, die de dag organiseren.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 6 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 6 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 7 uur geleden