Schoolboerderijen Warmonderhof vieren zondag oogstfeest
Schoolboerderijen Warmonderhof vieren zondag oogstfeest brugmedia.nl

Schoolboerderijen Warmonderhof vieren zondag oogstfeest

Algemeen

DRONTEN - De schoolboerderijen van Warmonderhof vieren zondag (6 september) een oogstfeest van 11 tot 16 uur: ,,Tijdens de jaarlijkse Open Boerderijdag wordt gevierd wat land, dieren en mensen samen hebben voorgebracht.''

Persbericht Warmonderhof:

,,Grote en kleine mensen, oud-studenten en (stage-)boeren bezoeken de dag om bij te praten en te genieten van het goede van het leven. Sinds jaar en dag is de Open Boerderijdag een komen en gaan van mensen die genieten van lekker eten, goed gezelschap, mooie muziek, spelletjes, een ronde over het land, in de kas of langs de koeien.

Gasten kunnen de zelfoogsttuin bezoeken om te oogsten, en het geoogste vervolgens afrekenen aan de eindkassa. Er is zelfgebakken taart met koffie of thee in de Hofzaal en op het buitenterras bij de vijver. Er zijn rondritten op de platte kar, kinderen kunnen leren trekker en heftruck rijden, boter maken en ze kunnen een bezoekje brengen aan de koeien.

Er is een foodplein met ambachtelijke voedselkraampjes van biologische boerenbedrijven. Er zijn muzikanten en ook de tuin van kinderdagverblijf Buitengoed is geopend om te spelen.

?Warmonderhof is gevestigd in Dronten, aan de Wisentweg 12.''