Een uitdaging; de Leisure World Kerstloop
Een uitdaging; de Leisure World Kerstloop brugmedia.nl

Een uitdaging; de Leisure World Kerstloop

Sport

Op zaterdag 19 december wordt in Dronten voor de 27e keer de Leisure World Kerstloop georganiseerd. De Leisure World Kerstloop kent 3 hoofdafstanden, de halve marathon, de 10 km en de 5 km.
AV Flevo Delta organiseert in aanloop naar de 27e Leisure World Kerstloop een 15 weken durende clinic voor de 10 km en de halve marathon. De clinic is voor een ieder die de uitdaging durft aan te gaan een van deze afstanden te lopen. Enige loopervaring is wel vereist.
Of je nu je bestaande persoonlijk record op deze afstand wilt verbeteren of voor het eerst aan deze afstand wil gaan meedoen, voor beide doelgroepen is er een passende clinic.

De doelgroep die zijn persoonlijk record wil aanscherpen zal na een intake een uitdagend schema krijgen ondersteund met het wekelijks trainingsaanbod, waarmee we samen de uitdaging aangaan de gestelde doelen te realiseren.
De doelgroep die deze afstand voor de eerste keer wil volbrengen, sluit je aan bij de clinic en samen gaan we ervoor zorgen dat ook de eerste 10 kilometer of halve marathon er een gaat worden om niet te vergeten.

De clinics starten vanaf 7 september. De trainingen vinden plaats onder leiding van zeer ervaren door de Atletiekunie gediplomeerde weg atletiek trainers (AV Flevo Delta Trainers) De gezamenlijke trainingen vinden plaats op: dinsdag, donderdag avond en op de zaterdagochtend. Huiswerk trainingen kunnen ook deel uitmaken van de schema's. Voor de 10 km is het ook mogelijk om maandag- en woensdagavond mee te trainen.

Het mooie bij deelname aan de clinic is dat je ervaringen kunt uitwisselen met elkaar en kunt profiteren van de kennis van de trainers en lopers die al meerdere wedstrijden hebben gelopen.

De kosten voor deelname aan de clinic bedragen 65 euro. Hiervoor ontvang je een 15-weeks trainingsschema, 2 keer per week een avondtraining, 1 zaterdagochtend duurlooptraining, inclusief inschrijfgeld voor de Leisure World Kerstloop, unieke herinnering, lid van het Flevopost Running Team.

Voor verder informatie en aanmelden stuur je een mail naar info@kerstloopdronten.nl

Wil je voor de 5 km trainen dan kun je het best beginnen met Start to Run. Zie hiervoor www.starttorun.nl Op 17 oktober loop je dan een loop van 3 km waarna je samen met de groep door kunt trainen bij AV Flevo Delta om zo op 19 december de 5 km op een goede manier te volbrengen.

Wij zijn er klaar voor en willen de uitdaging graag aangaan, durft u deze uitdaging ook aan?

Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 1 uur geleden
Sandra Nobel (PvdA)
Jeugdzorg kent in Dronten wachtlijst van ongeveer drie maanden 23 uur geleden
Afbeelding
Dronten koopt elektrische vuilniswagens: "We zien momenteel geen nadelen" 23 uur geleden