Afbeelding

Vrijdag 4 september: open huis Huijbregts Automatisering

Algemeen

Vrijdag 4 september is het Open Huis bij Huijbregts Automatisering. Het ICT bedrijf viert deze dag haar 25 jarig jubileum en de opening van het nieuwe kantoor aan de Haringweg 25 in Dronten.

25 Jaar geleden begon Johan Huijbregts met het repareren van computers als hobby naast het agrarisch bedrijf. Johan: ?Wat begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere ICT bedrijven van de polder. Wij leveren, installeren, repareren en onderhouden alles op het gebied van ICT. Wat niet iedereen weet, is dat in principe iedereen bij ons terecht kan. Dus of u nu als particulier komt voor een cartridge voor uw printer, of als MKB-ondernemer voor de installatie en het onderhoud van een volledig bedrijfsnetwerk, bij Huijbregts Automatisering bent u aan het juiste adres.?

?Ons onderscheidend vermogen zit in het bedenken van oplossingen op maat?, aldus zoon Jacques, die inmiddels ook al zo'n 15 jaar werkzaam is in het bedrijf. ?Door echt naar onze klanten te luisteren en vaak net even buiten de geijkte paden te denken, komen wij vaak tot creatieve oplossingen op maat waar onze klant echt iets aan heeft.?

Begin dit jaar was het, inmiddels vijf koppen tellende team van Huijbregts Automatisering, het kantoor aan huis toch echt ontgroeid. Johan: ?We waren op zoek naar een passende nieuwe locatie voor het bedrijf, deze bleek dichterbij dan gedacht.?
Het nieuwe kantoor is gerealiseerd in de naastgelegen schuur. Johan: ?Het is een unieke locatie.? Hoewel Huijbregts zelf niet meer boert, is het bedrijf nog altijd trots op haar agrarische wortels. In het moderne kantoor aan de Haringweg, zijn de spanten van de oude aardappelschuur nog altijd zichtbaar.

Iedereen die het nieuwe kantoor aan de Haringweg wil bezichtigen, of gewoon eens wil kennismaken met het team van Huijbregts Automatisering, is vrijdag 4 september welkom tussen 14:00 en 22:00 uur voor een hapje en een drankje.