Auteur uit Swifterbant presenteert nieuwe erotische 'chicklits'
Auteur uit Swifterbant presenteert nieuwe erotische 'chicklits' brugmedia.nl

Auteur uit Swifterbant presenteert nieuwe erotische 'chicklits'

Cultuur

SWIFTERBANT - Schrijfster Marijke Jansen uit Swifterbant, auteur van erotische 'chicklits' onder het pseudoniem Lily Frank, presenteert komende zaterdag de bundel 'Liefde & Andere Ongemakken'.

De presentatie vindt zaterdagmorgen om elf uur plaats bij The Read Shop in de Kroonpassage te Lelystad. In de bundel staan vier verhalen, waaronder 'Lily's Boetiek van Begeerte'. Het is haar eerste verhaal dat ook in papieren editie verschijnt.

Eerder publiceerde Lily al verschillende e-boeken. 'Brandend Verlangen', welke gratis te downloaden is, staat zelfs al een jaar lang in de hitlijsten van iTunes. Daarvan zijn sinds begin dit jaar ruim 25.000 exemplaren gedownload. Lily Frank mag zich daarmee bestsellerauteur noemen van iTunes.

Mini-workshop

Behalve een voorlees- en signeersessie kunnen de bezoekers zaterdag (29 augustus) ook een mini-workshop 'Hoe schrijf ik een goede tekst' verwachten.

,,Veel mensen hebben de wens om te schrijven (in welke vorm dan ook), maar weten niet goed hoe ze dit moeten aanpakken'', aldus Marijke Jansen, ,,Aan de hand van enkele praktische tips wil ik de bezoekers inspireren om zelf ook de pen op te pakken.''

Tinteling Romance

De e-bookserie 'Tinteling Romance' bestaat inmiddels een jaar. Er zijn zeven e-boeken en twee papieren boeken verschenen en dit najaar staan er nog enkele nieuwe uitgaven op de planning.