Goede resultaten van BAS en Swift'64 door goals van David
Goede resultaten van BAS en Swift'64 door goals van David brugmedia.nl

BIDDINGHUIZEN/SWIFTERBANT - De voetballers van BAS en Swift'64 hebben gisteren goede resultaten behaald in vriendschappelijke wedstrijden tegen hoger spelende teams. Komende zaterdag ontmoeten Swift en BAS elkaar voor de beker in Swifterbant.

Derdeklasser BAS speelde in Nijkerkerveen tegen Veensche Boys (tweede klasse) en won met 0-1 door een doelpunt van David van Dijk.

Vierdeklasser Swift'64 speelde 2-2 tegen het twee klassen hoger uitkomende IJVV. Na een 0-0 ruststand zorgde David van Mook in IJsselmuiden met doelpunten in de 49e en 67e minuut voor een 0-2 voorsprong. IJVV kwam op gelijke hoogte door goals in de 72e en 75e minuut.