HSVD Hondenfestival: plezier voor mens en dier!
HSVD Hondenfestival: plezier voor mens en dier! brugmedia.nl

HSVD Hondenfestival: plezier voor mens en dier!

Algemeen

Hondensportvereniging Dronten e.o. organiseert zondag 6 september 2015 een Hondenfestival voor mens en dier. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom op deze feestelijke dag. Het HSVD Hondenfestival is de eerste activiteit die plaatsvindt op de nieuwe locatie van de hondensportvereniging aan de Fazantendreef in Dronten.

Van 9.45 uur tot 16.00 uur zullen er diverse activiteiten zijn voor baas en hond, waaronder snuffelworkshops en demonstraties Agility (behendigheid), Flyball en Fun & Puzzelen voor honden. Ook kan men kennismaken met een nieuwe vorm van hondensport: ?Hoopers'. Deze sport is nog vrij nieuw in Nederland, maar is inmiddels al behoorlijk populair. Hoopers is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

Het hoogtepunt van de dag is de demonstratie Eendendrijven met Border Collies. Er zal een demoteam aanwezig zijn met hun honden en loopeenden. Het demoteam laat zien hoe mooi het is wanneer baas en hond als twee-eenheid samenwerken. Tijdens de demonstraties, die 's ochtends en 's middags plaatsvinden, wordt het publiek uitgenodigd om mee te helpen.

Tijdens het HSVD Hondenfestival is er niet alleen iets te beleven voor honden. Op deze dag wordt ook aan de inwendige mens gedacht en er zullen leuke kinderactiviteiten zijn. . De opbrengst komt geheel ten goede aan de verhuizing naar het terrein aan de Fazantendreef, die de HSVD in eigen beheer uitvoert.
Alle bezoekers ontvangen een gratis lot voor de loterij. Natuurlijk zijn er op de dag zelf ook loten te koop. Tijdens de loterij worden onder andere een gratis jaarlidmaatschap, hondenspeeltjes en nog veel meer leuke prijzen verloot. De hoofdprijs van de loterij is een gratis HSVD-cursus naar keuze!
Op de mini-braderie staan verschillende kraampjes, waaronder Jouez-Jouez fleecespeeltjes, Lizie's naamhanddoekjes, Crea-deco-borden, Daniela-Kids' snoepkraam, de Stroopwafelkraam en nog veel meer. Natuurlijk mag de kraam van Ozzles Dogfood niet ontbreken! Voor uw hond is er een gratis dierenartscheck en u kunt mooie foto's laten maken van uw viervoeter door een hondenfotograaf.

Het HSVD Hondenfestival mag u niet missen! Met of zonder hond bent u van harte welkom. Bestel nu uw snuffelworkshopkaart in de voorverkoop met ? 2,50 korting en ontvang een goed gevulde goodiebag. OP = OP!
Ga naar www.hsvdronten.nl voor meer informatie, om het programma te bekijken en om uw snuffelworkshopkaarten voor het HSVD Hondenfestival te bestellen.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 16 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 16 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 16 uur geleden