Prosu houdt open huis bij opening eerste van vijf kantoorvilla's
Prosu houdt open huis bij opening eerste van vijf kantoorvilla's brugmedia.nl

Prosu houdt open huis bij opening eerste van vijf kantoorvilla's

Partnerbijdrages

DRONTEN - De firma Prosu Databased Marketing neemt op vrijdag 11 september de kantorenvilla aan De West in gebruik. Het is de eerste van vijf kantoorgebouwen die in opdracht van MAC3PARK worden gebouwd langs De West.

Prosu Databased Marketing is momenteel gevestigd aan De Drieslag en verhuist de komende maand naar het gebouw, dat van de vijf kantorenvilla's het dichtst bij het centrum van Dronten staat. Het bedrijf huurt het volledige gebouw van eigenaar MAC3PARK.

Nieuwsgierig

Behalve een officiële opening houden Prosu en MAC3PARK op vrijdag 11 september ook een open huis: ,,Want we kunnen ons voorstellen, dat de Drontenaren nieuwsgierig zijn.'' Bijzonderheden over het open huis worden later bekend gemaakt.

Sinds 3 december wordt er gewerkt aan het nieuwe kantoorpand. De eerste paal werd geslagen door wethouder Hans Engelvaart van de gemeente Dronten en Mel Breemhaar, dochter van eigenaar Meine Breemhaar.

Prosu Databased Marketing

,,Onze medewerkers kunnen niet wachten om hun nieuwe werkplaats te zien'', aldus Prosu. De huurder van de kantoorvilla is sinds 1992 specialist op het gebied van sales- en marketingactiviteiten. Van oudsher ligt de focus op de "agri & food business", maar daarnaast worden ook accountancybureaus en overheidsinstanties bediend. Prosu Databased Marketing rust op drie pijlers: agrarische adressen, marktverkenning en marktbewering.

,,Prosu Databased Marketing zorgt in Dronten voor aardig wat werkgelegenheid. Door de verhuizing naar een groter pand, ontstaat nog meer ruimte voor nieuwe collega's'', aldus het bedrijf.

Kantoorvilla's

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 6 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 6 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 7 uur geleden