De Grote Redeplein Enquête | Niet dolenthousiast over pop-upwinkels
De Grote Redeplein Enquête | Niet dolenthousiast over pop-upwinkels brugmedia.nl

De Grote Redeplein Enquête | Niet dolenthousiast over pop-upwinkels

Algemeen

DRONTEN - Veel deelnemers aan De Grote Redeplein Enquête zijn vóór pop-upwinkels op het plein. Het enthousiasme is echter niet heel groot.

Bij de stelling 'Plaats mobiele pop-upwinkeltjes midden op het plein' klikken de meeste lezers op 'eens', op de voet gevolgd door 'neutraal'. Aanzienlijk minder geënquêteerden kiezen voor 'helemaal eens', 'oneens' of 'helemaal oneens'.

Voor de duidelijkheid: De Grote Redeplein Enquête loopt door tot 17 augustus. De hier gepresenteerde resultaten zijn dan ook slechts tussenstanden.

XL De Ateliers

In opdracht van de gemeente heeft BDP Khandekar modellenstudies gemaakt voor het Meerpaalplein. Daarnaast ligt er ook een tweede plan, afkomstig van XL De Ateliers uit Dronten. Dit bedrijf vindt dat er niet geïnvesteerd moet worden in een fysieke verbouwing, maar in activiteiten op het plein.

Eén van de suggesties van XL De Ateliers is het plaatsen van pop-upwinkeltjes. De gedachten gaan uit naar houten huisjes die tijdelijk door ondernemers kunnen worden gehuurd. Doordat de winkeltjes mobiel zijn, kunnen ze ook worden verzet voor bijvoorbeeld grote evenementen. Bedenker John Hagel denkt aan invulling door horeca of ondernemers van de bedrijventerreinen.

De Grote Redeplein Enquête

- Praat mee over de toekomst van het plein!
- 26 vragen en stellingen over het Redeplein.
- Beantwoord de vragen en klik daaarna op 'Verzenden'.
- De resultaten worden anoniem verwerkt.
- Maximaal 1 inzending per ip-adres.
- Inzenden vóór 17 augustus 2015.
- Ga naar de enquête en klik op 'next'.

Klik hier om naar De Grote Redeplein Enquête te gaan.

Hebt u ideeën over de toekomst van het Redeplein? Behalve het invullen van de enquête mag u ons ook een e-mail sturen met uw plannen, foto's, tekeningen, etcetera: redactie@dedrontenaar.nl. E-mails kunnen worden gebruikt voor publicatie in DeDrontenaar.nl.




Zie ook het dossier van De Grote Redeplein Enquête.