Golfers Residentie nemen vier keer de benen na vernielingen
Golfers Residentie nemen vier keer de benen na vernielingen brugmedia.nl

Golfers Residentie nemen vier keer de benen na vernielingen

Sport

DRONTEN - Voor de vierde keer in betrekkelijk korte tijd heeft een afzwaaiende golfbal schade veroorzaakt bij een particulieren bewoner van Golf Residentie Dronten. Alle vier de keren heeft de veroorzaker de benen genomen zonder zich te melden. Dit meldt de website golfresidentiedronten.nl.

,,De veroorzakers van enige vorm van schade zijn op grond van de door de regel- en handicapcommissie geformuleerde regels in de baan verplicht zich kenbaar te maken'', schrijft de Golfclub. De laatste tijd blijken golfers zich keer op keer niet aan deze regels te houden.

Gewetenloos

De laatste schade is volgens de site ontstaan in een woning in het appartementencomplex Harvest, grenzend aan hole 10. De heer Sins vertelt aan de Golfclub dat de breuk in de dubbele beglazing gepaard moet zijn gegaan met een 'enorme knal': ,,Ik kan me niet voorstellen dat er golfers zijn die gewetenloos doorlopen als ze bij anderen schade hebben aangericht door hun spel.''

De heer Sins hoopt dat de golfer of zijn metgezellen zich alsnog melden bij hem of het bestuur van de Vereniging Van Eigenaren.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 5 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 5 uur geleden