©maartenheijenk.nl

Senioren Swifterbant krijgen maaltijd voor vijf euro

Algemeen

SWIFTERBANT/BIDDINGHUIZEN - De Meerpaal houdt tijdens de zomermaanden zomermaaltijden speciaal voor alleengaande en alleenstaande senioren. In Biddinghuizen en Swifterbant kunnen de inwoners aanschuiven voor een gezellig samenzijn. De eerste maaltijd is op 23 juli in Het Pluspunt in Swifterbant.

Persbericht De Meerpaal:

,,Alleengaande en alleenstaande senioren kunnen al sinds jaren wekelijks eten bij de Open Tafel. De vrijwilligers koken doorgaans voor zo'n veertig deelnemers een driegangenmenu. In de zomer ligt deze activiteit even stil. De vrijwilligers laden zich in deze periode een paar weken op om in september weer vol enthousiasme te starten.

?De zomer duurt voor een deel van onze deelnemers die niet met vakantie gaan, wel lang?, vertelt Wouter Rombouts, coördinator van De Meerpaal Recreatie. ?Daarom organiseren wij twee keer een zomermaaltijd voor al die mensen die graag samen willen eten.? Ook senioren die nog niet deelnemen aan de Open Tafel zijn van harte welkom. Zij kunnen zo eens ervaren waarom de andere deelnemers zo enthousiast zijn.

De eerste zomermaaltijd is in Het Pluspunt in Swifterbant op 23 juli en de tweede is op dinsdag 11 augustus in Het Koetshuis in Biddinghuizen. Aanvang is 17.00 uur. De kosten zijn ? 5,- per maaltijd.''

Aanmelden: info@servicepleindronten.nl.