Hospice Dronten.
Hospice Dronten.

Vele tientallen mensen maken gebruik van rondleiding hospice

Algemeen

DRONTEN - Zo'n negentig mensen hebben de afgelopen periode gebruik gemaakt van de mogelijkheid om op de laatste zaterdagmiddag van de maand een kijkje te nemen in hospice Dronten.

Tijdens de start van het hospice in oktober was er veel aanloop. Deze week waren er dagelijks een rondleiding en hier werd goed gebruik van gemaakt. Daarna is eind november gestart met maandelijkse rondleidingen.

Enthousiaste vrijwilligers

De rondleidingen duren gemiddeld anderhalf uur en worden gegeven door een groepje enthousiaste vrijwilligers. ,,Het is heel bijzonder om elke keer weer een andere groep te woord te staan met zoveel uiteenlopende vragen'', aldus één van die vrijwilligers, ,,De bezoekers zijn over het algemeen erg belangstellend en enthousiast over het hospice.''

Zaterdag 29 augustus om half vier uur staat de eerste rondleiding weer op het programma. Belangstellenden kunnen zich opgeven via info@hospice-dronten.nl. De rondleiding van september is al vol en de daarop volgende tours zijn op 31 oktober, 28 november en 19 december.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 12 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 12 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 13 uur geleden