Zwembaden Biddinghuizen en Swifterbant extra lang open
Zwembaden Biddinghuizen en Swifterbant extra lang open brugmedia.nl

Zwembaden Biddinghuizen en Swifterbant extra lang open

Algemeen

BIDDINGHUIZEN / SWIFTERBANT - Optisport meldt dat de openluchtzwembaden in Biddinghuizen en Swifterbant vandaag en morgen al om 13 uur open gaan en dat er tot en met zaterdag ook 's avonds gezwommen kan worden.

Persbericht Optisport:

,,Honderden bezoekers per dag zoeken verkoeling bij openluchtzwembaden De Alk (Biddinghuizen) en De Abelen (Swifterbant). Het is een groot feest van spelende kinderen, banenzwemmende volwassenen en zongenietende en voetballende pubers.

Optisport heeft de openingstijden van beide zwembaden aangepast naar de tropische temperaturen.

De openluchtzwembaden zijn ook vandaag en morgen al vanaf 13.00 uur geopend en tot en met zaterdag kan er ook 's avonds gezwommen worden.

Bezoekers kunnen blijven eten; er zijn patatjes, broodjes knakworst, broodjes hamburger en dergelijke.

Vrijdag 3 juli zijn er 's middags op beide baden ook nog extra kinderspelen en activiteiten in het kader van de ?laatste schooldag?. Het team van Optisport wordt deze middag versterkt door buurtsportcoaches van de gemeente Dronten.

Zaterdag 4 juli in de ochtend is de mini-cursus ?Auto te Water? bij De Abelen te Swifterbant. Er zijn nog een paar deelnameplaatsen beschikbaar.

Daarnaast is er door Optisport dit jaar weer geïnvesteerd in extra speelattributen, zoals grote drijvende banden, een mat om over het water te lopen en een boter-kaas- en eieren spel voor op de bodem. Plezier gegarandeerd!''