'Alles ziet er picobello uit' bij bed and breakfast De Kandelaar
'Alles ziet er picobello uit' bij bed and breakfast De Kandelaar brugmedia.nl

'Alles ziet er picobello uit' bij bed and breakfast De Kandelaar

Algemeen

BIDDINGHUIZEN - Een mystery guest heeft bed & breakfast De Kandelaar in Biddinghuizen een positieve beoordeling gegeven. Het levert het bedrijf 4 tulpen van de Stichting Bed & Breakfast Nederland op.

Persbericht Bed & Breakfast De Kandelaar:

,,Bed & Breakfast De Kandelaar in Biddinghuizen is sinds gisteren officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. De Kandelaar ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De classificatie wordt elke 4 jaar vastgesteld.

Midden in Flevoland

De Kandelaar is gelegen midden in het landelijk gebied van Flevoland op een modern melkvee- en akkerbouwbedrijf. De Bed & Breakfast wordt gerund door Mariska van Diepenbeek met ondersteuning van haar schoonzus Natasja van Kempen en moeder Maria van Kempen.

Dagelijks weten mensen de weg te vinden naar De Kandelaar, waar met zorg wordt gewerkt aan een goede verzorging van de gasten. ?We willen graag de mensen een gezellig en verzorgd onderkomen geven en daarnaast ook zeker bijdragen aan de pr voor de landbouw,? aldus Mariska.

Mystery guest

Dat het doel wordt bereikt blijkt uit het rapport van de mystery guest: ?De Kandelaar is een heel landelijk gelegen B&B. We hadden een leuke kamer met goed bed en prima badkamer. De ontbijtruimte/kantine is gezellig ingericht en heeft ook nog een keuken waar gebruik van gemaakt mag worden als een gast zelf wil kokkerellen. Alles ziet er picobello uit net als het melkvee- en akkerbouwbedrijf. Tot in de puntjes verzorgd.

Het ontbijt was ook prima. Er is een mogelijkheid om met mooi weer lekker op een terras te vertoeven. Wij hebben een rondleiding gehad door het melkbedrijf en dan vertelt de gastvrouw vol passie over hoe het allemaal in zijn werk gaat. We hebben ook de kalfjes mogen bewonderen. Heel erg leuk om eens mee te maken en erg interessant ook. Wij hebben nog van de verse melk mogen proeven wat een enorm verschil is met de melk die je in de winkel koopt. Een aanrader. ?''