Afbeelding

Update | Braderie Swifterbant - nu met foto's

Algemeen

SWIFTERBANT - ,,Het weer is perfect'', juicht Karin Priem van de winkeliersvereniging Swifterbant. Tot vanavond 21 uur wordt er een midzomeravond-braderie gehouden in Swifterbant. ,,En tot nu toe zijn de mensen heel enthousiast'', constateert Karin aan het eind van de middag.

De winkeliersvereniging in Swifterbant heeft de afgelopen periode wat wijzigingen ondergaan. De midzomeravond-braderie is sindsdien de eerste activiteit en dus extra spannend voor de nieuwe initiatiefnemers.

Karin Priem is blij met het verloop tot nu toe: ,,We hebben net een miezerbuitje gehad en momenteel is het droog. Perfect, want voor een braderie moet het niet al te heet zijn.''

28 standhouders

Er staan in en rond het winkelcentrum in totaal 28 standhouders. ,,Deels onze eigen leden, maar ook mensen van buitenaf'', weet mevrouw Priem.

Behalve de kraampjes zijn er onder andere een horecaplein met picknickbanken, een pannenkoekenauto, visrokerij, cupcake-express, een uitdagend parcours voor kinderen en uiteraard een springkussen. Zoals te doen gebruikelijk in Swifterbant worden er bijzondere auto's geshowd. ,,Er staan inmiddels verschillende mooie auto's, compleet met bloemstukken.''

Een greep uit de standhouders:

- Kringloopwinkel Pook
- Hoam Cadeua winkel
- By LM
- Albert Heijn
- Bakkerij Tietema
- Slijterij Hummel
- Kaashandel Stolp
- D.A. Drogisterij
- Kapsalon Your Look
- Bloem & Thuis
- Hobbykamer de Blauwe Vlinder
- Goedkope Kinderkleding
- Voedingcirkel
- Cupcake express
- Praght bier
- Boerderijwinkel Klaren-Zieleman
- Ticeno

braderie swifterbant

braderie swifterbant1

braderie swifterbant2