Gemeente waarschuwt voor verkeersoverlast Defqon.1
Gemeente waarschuwt voor verkeersoverlast Defqon.1 brugmedia.nl

Gemeente waarschuwt voor verkeersoverlast Defqon.1

Cultuur

BIDDINGHUIZEN - ,,Mocht u vandaag en maandag de weg op gaan in de buurt van Defqon.1, hou dan rekening met een mogelijk langere reistijd vanwege aankomst en vertrek van de bezoekers.' Dit meldt de gemeente naar aanleiding van het festival Defqon.1.

Het festival wordt gehouden van vandaag tot en met zondag. Naar verwachting vinden zo'n 60.000 bezoekers, waarvan 35.000 campinggasten, vandaag hun weg naar het festivalterrein.

De optredens beginnen vanavond om 20 uur en het festival is zondag om 23 uur afgelopen. Maandag om 13 uur sluit de camping.

,,Voor vragen of opmerkingen over het festival kunt u gedurende het hele weekend contact opnemen met de helpdesk van de organisator van het festival Q-dance op telefoonnummer 020 - 8200815'', aldus de gemeente.

Live uitgezonden

Defqon.1 meldt op de eigen site: ,,Q-dance en Beatport hebben de handen ineen geslagen voor een unieke feature: de Defqon.1 video livestream. Voor het eerst in de geschiedenis van Defqon.1 wordt het festival live uitgezonden op Beatport's nieuwe streaming service. Dus, waar ter wereld je ook bent: verzamel al je vrienden, zorg voor een serieus geluidssysteem, tune in via Defqon1.com/BeatportLIVE en je huiskamer rave kan beginnen.''

,,Deze gloednieuwe service zorgt ervoor dat je direct kunt meegenieten van epische shows als The Gathering, POWER HOUR, The Endshow en The Closing Cermony. Verder voorziet de livestream je van interviews met artiesten, unieke backstage beelden, een indruk van de sfeer op de Weekend Warriors camping en nog veel meer exclusief materiaal. Genoeg om de smaak te pakken te krijgen.''

De livestream is op de volgende tijdstippen in de lucht:
Vrijdag 19 juni, 19:30 ? 01:00
Zaterdag 20 juni, 15:00 ? 23:00
Zondag 21 juni, 16:00 ? 00:00