Afbeelding

Anemoon ?Mijn Bloemist' van Flevoland

Algemeen

DRONTEN - Anemoon, gevestigd aan Het Ruim 39 in Dronten, is provinciaal winnaar voor Flevoland geworden in de verkiezing ?Mijn Bloemist van het jaar 2015/'16'.

Gedurende de provinciale ronde, die tot en met 30 mei duurde, konden klanten hun stem uitbrengen en de deelnemende bloemisten belonen met een cijfer. Ook kregen deze bloemisten een mysteryshopper op bezoek en werden zij beoordeeld door een vakjury.

Beoordeeld en vergeleken

De afgelopen twee weken zijn alle resultaten verzameld, beoordeeld en vergeleken en deze week kregen iedere dag een paar bloemisten te horen dat zij de winnaar van hun provincie zijn geworden.

Op 18 juni was Flevoland aan de beurt en kwam de organiserende brancheorganisatie Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW) naar Dronten om Anemoon te feliciteren en de prijs te overhandigen.

Duurzame bloemist

Eerder dit jaar werd Anemoon Dronten ook al als eerste, en tot nu toe nog steeds enige, in Flevoland gecertificeerd als Duurzame Bloemist.

Wim en Coby Manders zijn erg trots op het behaalde resultaat en zouden dit, naar eigen zeggen, nooit bereikt hebben zonder de inzet van hun medewerkers. Ze zijn ook blij met de waardering van de klanten, die het bedrijf gemiddeld een 9.2 gaven.

De provinciale winnaars gaan nu strijden om de plek bij de laatste drie van de landelijke verkiezing. Daaruit komt in november de uiteindelijke winnaar naar voren.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 18 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 19 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 19 uur geleden