HRpm personeelswerving kiest voor locatie op Campus
HRpm personeelswerving kiest voor locatie op Campus brugmedia.nl

HRpm personeelswerving kiest voor locatie op Campus

Partnerbijdrages

DRONTEN - Het bedrijf HRpm, gespecialiseerd in personeelswerving binnen de agribusiness, vestigt eind van het jaar haar kantoorruimte binnen het businesscenter van MACĀ³PARK in Dronten, gelegen op het Agripark.

HRpm ziet veel potentie in deze locatie omdat de campus van de Agrarische Hogeschool midden op het Agripark ligt. ,,Hier zit de bron van de agrarische markt waarbij volle kans is op verdere groei. De ideale locatie'', aldus directeur Jeroen Neimeijer.

De kans doet zich voor in het tot nu toe altijd vol verhuurde businesscenter omdat de huidige huurder Prosu DM per 1 september verhuist naar de nieuwe kantoorvilla aan De West.

Agrofoodsector

De Drieslag 25 is al jarenlang een locatie voor bedrijven die gelieerd zijn aan de agrofoodsector. Zo zijn DLV Plant, Prosu DM en Prosu Media Producties en VWA er gevestigd die allemaal zakendoen binnen deze sector.

,,Het is ook belangrijk dat rondom het Campusterrein van de Aeres Groep een businesscenter is dat zich focust op dit soort bedrijven. Dit geeft de bedrijven een vertrouwd gevoel met extra kans op samenwerking en voor de studenten een mooie kans om een werkplek of stageplek te vinden via dit cluster van bedrijven'', aldus MACĀ³PARK.

Profilering

Peter Broer is namens MACĀ³PARK dan ook actief betrokken bij de werkgroep Profilering die zich bezighoudt met het vergroten van de aantrekkingskracht en de naamsbekendheid van het gebied in en rondom het Agripark.

,,Wij zijn erg blij dat HRpm komt huren aan de Drieslag 25. Een prachtig MKB bedrijf dat al veel prijzen heeft gewonnen vanwege hun innovatie en snelle groei binnen de agrarische markt'', aldus senior accountmanager Peter Broer.