Pioenrozenverkoop in Suydersee ten goede van Hospice
Pioenrozenverkoop in Suydersee ten goede van Hospice brugmedia.nl

Pioenrozenverkoop in Suydersee ten goede van Hospice

Algemeen

DRONTEN - Op het Redeplein Dronten worden zaterdag (20 juni) van 10 tot 16 uur pioenrozen verkocht door de Flevolandse Soroptimisten. De opbrengst is voor het hospice in Dronten.

Soroptimisten is een internationale serviceorganisatie van vakvrouwen, die zich inzet voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes.

Sarah Bernhardt pioenrozen

Deze week houden de Flevolandse Soroptimisten hun traditionele pioenrozenactie. Tot en met zaterdag worden bossen Sarah Bernhardt pioenrozen van Flevolandse bodem verkocht voor vijf euro per bos (8 takken). De opbrengst is behalve voor Hospice Dronten voor hun collega's van 't Hofje in Lelystad.

,,Deze prachtige bloemen zijn geteeld door Rutger Mutsaers uit Rutten. Hij werd in 2014 door veiling Flora Holland uitgeroepen tot de beste kweker van pioenrozen''

Terminale fase

,,Met uw aankoop steunt u het hospice in Dronten. Een huis waar mensen in de terminale fase van hun leven verzorgd kunnen worden. Naast de prettige, huiselijke omgeving voor zieken en diens naasten bieden professionals en vrijwilligers kwalitatief goede zorg. Doe mee en verras uw vrienden, buren, kinderen en uzelf met de beste pioenrozen van Flevoland.''

Bloemen kunnen ook besteld worden via sorrenpioenen@gmail.com of telefonisch bij Coby Rietveld in Dronten (tel: 0321 - 312 080).

Afbeelding
Bijna één op de tien jongeren in de gemeente Dronten krijgt jeugdzorg 19 uur geleden
4 mei in Dronten.
Wat is er zaterdag te doen? Gamefestival, voorouders, voetbal, dodenherdenking 19 uur geleden
Er is dit jaar geen stembureau in De Meerpaal.
Gemeente Dronten zoekt hulp op stembureaus bij Europese verkiezingen 20 uur geleden