?Samir Hadou naar asv Dronten? Dat is nog niet aan de orde'

Sport

De site van FC Horst meldt dat hun middenvelder Samir Hadou aankomend seizoen uitkomt voor asv Dronten. In Dronten weet men echter nog van niets, zo stelt TC-voorzitter Folkert van Dekken. ?Was het maar.?

Asv Dronten heeft zich voor het komende seizoen versterkt met middenvelder Samir Hadou. Althans, als je de site van FC Horst mag geloven. Hij staat al in het rijtje met vertrekkende spelers. ?Als hij zich over wil schrijven, prima. Maar volgens mij is dat nog niet aan de orde.?

Gesprek

Helemaal uit de lucht gegrepen is het nieuws echter niet. Hadou en asv Dronten zijn wel bij elkaar op de koffie geweest, maar tot overeenstemming zijn beide partijen nog niet gekomen. ?Samir is een goede voetballer die waarschijnlijk wel bij ons past. Maar er is pas één gesprek geweest?, vertelt Van Dekken.

SDC Putten en NSC Nijkerk

Hadou speelde eerder zijn wedstrijden voor SDC Putten en NSC Nijkerk. Met laatstgenoemde degradeerde hij twee seizoenen geleden naar de eerste klasse, waarna hij bij FC Horst in een lager elftal ging spelen.

Ook degradatie met Horst

Dit jaar speelde Hadou weer in het eerste elftal van FC Horst, maar ook hij kon niet voorkomen dat zijn ploeg degradeerde naar de tweede klasse. In het thuisduel tegen asv Dronten maakte Hadou nog wel een treffer, maar ook dat duel ging verloren: 1-3.

Tekst: Wouter Foppen
foppenmedia

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 2 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 3 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 3 uur geleden