Icare verkoopt brood en cake bij Samenloop voor Hoop
Icare verkoopt brood en cake bij Samenloop voor Hoop brugmedia.nl

Icare verkoopt brood en cake bij Samenloop voor Hoop

Algemeen

DRONTEN - Icare gaat vanaf begin juni lentebroden en lentecakes verkopen voor 5 euro per stuk. De opbrengst gaat naar de 24-uurs wandelestafette Samenloop voor Hoop, die op zaterdag 27 en zondag 28 juni wordt gehouden bij asv Dronten.

Linda Scholten van Icare sluit zich volledig aan bij de actie die geld in het laatje moet brengen voor KWF en het Toon Hermans Huis.

De verpleegkundige maakt deel uit van het specialistisch team van Icare, dat specialistische zorg biedt aan onder andere mensen met kanker. ,,Ik zie in mijn werk dagelijks de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte. We vinden het dan ook een mooi gebaar om hier als team aan mee te doen.''

Paaseitjes en waxinelichtjes

Icare is in maart begonnen met het inzamelen van geld door middel van verkoop van paaseitjes en waxinelichtjes. ,,Dit heeft al een mooi bedrag opgeleverd. Maar we gaan nog even door'', vertelt Linda enthousiast.

De volgende actie is de verkoop van lentebroden en lentecakes. ,,Uiteraard mogen mensen ook op een andere manier een donatie doen voor het KWF of het Toon Hermanshuis'', vult Linda aan.

Broden en cakes kunnen worden besteld via samenloop@kpn-mail.nl.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 5 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 5 uur geleden