Ondernemers morgenmiddag te gast bij Vankan Dronten
Ondernemers morgenmiddag te gast bij Vankan Dronten brugmedia.nl

Ondernemers morgenmiddag te gast bij Vankan Dronten

Algemeen

DRONTEN - De ondernemers van de netwerkclub Dronten in Bedrijf zijn op dinsdag 19 mei van 16 tot 19 uur te gast bij Vankan Dronten voor een interactief netwerkprogramma.

Directeur Harro de Kinkelder van Vankan B.V. deelt tijdens de bijeenkomst zijn praktische ervaring over hoe zij 'fans' in plaats van klanten maken. ,,Als kleine speler weet het bedrijf een sterke klantrelatie op te bouwen. Zo sterk zelfs dat Vankan telkens teruggevraagd wordt bij nieuwe projecten'', aldus Dronten in Bedrijf.

Social Media presentatie

Hester Timmerman sluit hier met haar Social Media presentatie op aan. Hester Zeilvaart verzorgt de catering tijdens het netwerkevent.

Vankan ontwerpt, fabriceert, levert, monteert en onderhoudt al bijna 40 jaar postkasten, bellentableaus, graveerwerken en bewegwijzering voor woning- en utiliteitsbouw.Ā ,,Wij laten ons altijd leiden door de vraag van de klant'', aldus Vankan, dat gevestigd is aan de Vecht 8.

Meer dan 2000 ondernemers

Dronten in Bedrijf is een onderdeel van Ondernemers in Bedrijf. De overkoepelende organisatie is actief in 25 regio's in Nederland met meer dan 2000 aangesloten ondernemers. De leden zijn al geĆÆnformeerd over de bijeenkomst bij Vankan middels een uitnodiging. ,,Maar ook niet-leden die een keer willen ervaren hoe het bij Ondernemers in Bedrijf is, nodigen wij van harte uit om de sfeer te komen proeven'', aldus regiomanager Nathalie Hagen.

Aanmelden kan op dronten.ondernemersinbedrijf.nl.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 15 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 16 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 16 uur geleden