Groot aantal artiesten rond derde editie Dronten@Live

Algemeen

De derde editie van Dronten@Live vindt plaats op 30 mei en herbergt een groot aantal aan artiesten. DJ Faya, Chimney Fire, O'G3ne, DJ Rob, Duyvo, Eduardo de la Cruz en Hanky Panky's Party Machine staan in De Meerpaal. "De diversiteit aan muziek maakt Dronten@Live een muziekfeest voor iedereen."


Op het Feestplein staan spectaculaire optredens gepland: van Nederlands- tot Engelstalig en van band tot mega-act. Diverse DJ's verwarmen de dansvloer van de Ibiza Dance Room (podium grote zaal) met hun melodieuze beats. "En in de Kleine Zaal trakteert Chimney Fire uit Dronten het publiek op lekkere, bekende popmuziek. Op het hoofdpodium zorgen O'G3ne, DJ Rob en Hanky Panky's Party Machine voor één groot feest", aldus de organisatie.


Early Bird Actie


Onder de vroege vogels wordt op de 30 mei een mooie prijs verloot. Bezoekers die voor 21.00 uur binnen zijn, maken kans op een gratis VIP-arrangement ter waarde van 150 euro. Dit betekent gratis toegang tot de VIP-lounge, gratis consumpties en de mogelijkheid om VIP-kaarten bij te kopen voor een gereduceerd tarief.


Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 14 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 14 uur geleden