Van Gaal-boek van Hugo Borst als luisterboek in bieb
Van Gaal-boek van Hugo Borst als luisterboek in bieb brugmedia.nl

Van Gaal-boek van Hugo Borst als luisterboek in bieb

Cultuur

DRONTEN - De bibliotheek in Dronten staat van maandag 18 tot en met zondag 24 mei in het teken van de landelijke Week van het Luisterboek.

Luisterboeken zijn voorgelezen boeken in diverse varianten voor jong en oud. FlevoMeer Bibliotheek heeft een ruime collectie luisterboeken te leen, daarnaast zijn er via de LuisterBieb-app voor iedereen luisterboeken: ,,Deze app is via de App Store snel en gratis te downloaden voor de iPhone en iPad en via Google Play voor Android, daarna is de keuze vrij.''

Hugo Borst

Het luistergeschenk "Zo, Louis" wordt als download aan bezoekers van openbare bibliotheken en boekwinkels aangeboden. Het boek is geschreven en gelezen door Hugo Borst en gaat over het WK voetbal in Brazilië. Het wordt een aanvulling op het in het voorjaar van 2014 geschreven "O, Louis", een vrolijk maar obsessief boek over Louis van Gaal.

Hugo Borst blikt terug op de voetbalzomer, waarin Louis van Gaal onverwachts brak met de dogma's van de door Rinus Michels en Johan Cruijff gestichte Hollandse School.