Wout Kranen
Wout Kranen OFW

Wout Kranen is de nieuwe manager Wonen bij OFW

Algemeen

DRONTEN - Wout Kranen is sinds woensdag manager Wonen bij woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW). Hiervoor werkte hij zeven jaar bij Ymere. ,,Ik vind het fijn om onderdeel uit te gaan maken van een ?kleinere' corporatie; de rol als manager Wonen bij OFW brengt mij dichter bij de klant'', aldus Wout.   

,,Na jaren onderdeel te zijn geweest van een grote corporatie in de Randstad, kwam de laatste maanden het besef op dat de volgende stap in mijn carrière bij een corporatie zou moeten zijn met een 'normale' omvang. OFW sprak mij meteen aan: sterk lokaal verankerd, midden in de samenleving, waarbij de klant centraal staat'', aldus Wout.
 
Als manager Wonen is Kranen verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de afdeling Wonen en de ontwikkeling van het beleid, met in het bijzonder het beleidsterrein Leefbaarheid.

Wout was hiervoor manager Gebiedsbeheer en later manager Klantcontacten. Hij gaf leiding aan 75 medewerkers, was verantwoordelijk voor de optimalisering van de behandeling van alle klantvragen en voor de ontwikkeling van digitale dienstverlening.