Voormalig Drontens bedrijf Knipscheer bestaat 35 jaar
Voormalig Drontens bedrijf Knipscheer bestaat 35 jaar brugmedia.nl

Voormalig Drontens bedrijf Knipscheer bestaat 35 jaar

Algemeen

DRONTEN - ,,Mijn vader had in 1983 al een vooruitziende blik, wanneer het ging om Flevoland'', aldus René Knipscheer, directeur en eigenaar van Knipscheer Infrastructuur. Als tweede generatie nam hij het bedrijf van vader Jan over, die in 1980 in Dronten begon en besloot om in 1983 het bedrijf naar Almere te verhuizen.

,,Mijn vader zag dat Almere hard zou groeien en dat daar veel werk zou loskomen en hij heeft gelijk gekregen. Als gezin verhuisden wij toen ook mee naar Almere, maar ik woon zelf inmiddels weer in Dronten. Onze hoofdvestiging staat nog steeds in Almere, maar inmiddels hebben we vestigingen in Dronten, Zeewolde, Lelystad en Emmeloord.''

,,Het is altijd een bewuste keuze geweest om geen grote landelijke speler te worden, maar in en rondom Flevoland te werken. Het scheelt files, reiskosten en we kunnen snel inspelen op vragen van overheden en andere klanten, ook bij schades. Denk bijvoorbeeld aan het snel herstellen van kapot asfalt of een verzakte riolering en andere calamiteiten.''

Van vader op zoon

Dit jaar bestaat het bedrijf Knipscheer Infrastructuur 35 jaar. Een feestelijke mijlpaal voor dit familiebedrijf, dat momenteel 90 vaste medewerkers heeft.

,,Het meest trots ben ik toch wel dat we de crisis goed zijn doorgekomen en zelfs een bescheiden omzetgroei hebben gerealiseerd'', vertelt René.