De Meerpaal
De Meerpaal ©maartenheijenk.nl

Voetbal, judo, handbal, korfbal en volleybal in Dronter zandbak

Algemeen

DRONTEN - Het programma voor het Suydersee Beach Event op 29, 30 en 31 mei het Redeplein begint vorm te krijgen. Vrijdag is er voetbal en judo, zaterdag volleybal en handbal en zondag korfbal en wederom volleybal.

Het nieuwe sportieve evenement in Dronten is georganiseerd door enkele enthousiaste leden van lokale sportverenigingen onder de vlag van STADronten. Naast de medewerking van vele vrijwilligers en sportverenigingen dragen verschillende bedrijven en organisaties financieel en materieel bij. Knipscheer zorgt als hoofdsponsor voor een stevige zandlaag op het Redeplein en het winkelcentrum SuyderSee omlijst het geheel.

Sporters kunnen zich aanmelden

,,Het idee achter het spektakel is dat iedereen, jong en oud, actief sportlid of ongebonden sporter, mee kan doen'', aldus de organisatoren. Deelnemers kunnen zich voor de verschillende onderdelen van het programma inschrijven via de website van het evenement.

,,In tropische sferen, gezelligheid en hopelijk een lekker zonnetje vinden de toernooien plaats. Samen met de horeca en live muziek hopen we er een gezellig en sportief weekend van te maken. Overigens kunnen vrijwilligers zich nog aanmelden om mee te helpen.''