Tamarisk haalt 1.500 euro op tijdens fancy fair
Tamarisk haalt 1.500 euro op tijdens fancy fair brugmedia.nl

Tamarisk haalt 1.500 euro op tijdens fancy fair

Algemeen

BIDDINGHUIZEN - De christelijke basisschool De Tamarisk hield vrijdagmiddag een succesvolle fancy fair. De school haalde ongeveer 1.500 euro op: ,,Een zeer mooi resultaat waar we erg blij mee zijn.''

Mede dankzij het mooie weer was er op het schoolplein een gezellige sfeer. ?Alle enveloppen van het enveloppenspel werden verkocht. ?Veel kinderen lieten zich schminken of hun nagels mooi maken. ?De patat, broodjes hamburger, broodjes ganzenshoarma en frikadellen vonden gretig aftrek.

Spijkerbroekhangen

,,Daarnaast was het springkussen, het spijkerbroekhangen en het ponyrijden ook een groot succes'', aldus De Tamarisk, ,,Binnen bij het speelgoed, de kinderboeken en de oude schoolplaten was het ook druk.? Veel mensen hebben iets moois mee naar huis genomen.'' Bij de verloting van de groepskunstwerken vonden alle kunstwerken een nieuwe eigenaar.?

De opbrengst gaat in zijn geheel naar het schoolkamp van groep 8 en het schoolreisje van de overige groepen. ,,?We willen de ouders/verzorgers die geholpen hebben hartelijk bedanken voor hun grote inzet, evenals de sponsoren'', besluit de school.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 10 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 10 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 11 uur geleden