Archief: Jeffrey van den Brakel in actie.

Reaal Dronten smacht naar de nacompetitie, Swift wint

Sport

Voor de voetballers van Reaal Dronten is het aftellen naar de nacompetitie. Zaterdag ging de ploeg van trainer Henk Posthuma met 2-3 onderuit tegen 's Heerenbroek en daardoor is een eindklassering van ondergeschikt belang geworden.

Reaal Dronten won op grootse wijze de eerste periodetitel en verzekerde zich daardoor van een plaats in de nacompetitie. Enkele weken geleden haakte de ploeg af in de strijd om de titel en zodoende ging de blik op het smakelijke toetje.

Ongelukkige verliespartij

In eigen huis verloren de Drontenaren zaterdag met 2-3 van 's Heerenbroek. Jeffrey van den Brakel toonde in die partij aan dat hij er in ieder geval klaar voor is, want de topscorer maakte beide Drontense goals. Nog drie potjes en dan moet Reaal er echtĀ staan.

Swift wint weer

Bij Swift '64 lijkt het heilige vuur een beetje terug. De ploeg van trainer Patrick Posthuma verspeelde de laatste weken veel punten en daardoor konden de aspiraties definitief de ijskast in. Op eigen veld won men zaterdag wel met 1-0 van CSV '28. Robbin Posthuma werd de matchwinner, hij maakte het enige doelpunt.

Tekst: Wouter Foppen
foppenmedia

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 3 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 4 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 4 uur geleden