Ondernemerscoach Harry Bakker spreekt bij Open Coffee
Ondernemerscoach Harry Bakker spreekt bij Open Coffee brugmedia.nl

Ondernemerscoach Harry Bakker spreekt bij Open Coffee

Partnerbijdrages

DRONTEN - Harry Bakker, van Bakker Training & Advies, spreekt tijdens Open Coffee Dronten op vrijdag 24 april over twee programma's die bedoeld zijn om ondernemers verder te helpen in respectievelijk het starten of groeien van hun onderneming.

,,Na 12 jaar lang vele honderden starters geadviseerd te hebben en diverse trainingen gegeven en ontwikkeld te hebben voor de Kamer van Koophandel en Rabobank, heeft Harry Bakker ruim vijf jaar geleden zelf het 'kippenvel-gevoel' ervaren door zijn coaching en advies als zelfstandig ondernemer uit te gaan oefenen'', aldus Open Coffee Dronten.

Marketing en financiën

,,Doordat hij in verschillende disciplines veel ervaring heeft opgedaan, heeft hij zich aan de ene kant ontwikkeld als generalist maar aan de andere kant in de gelegenheid geweest om zijn specialismen op te bouwen. Dit specialisme ligt met name op het gebied van marketing voor kleine ondernemers en financiën.''

Ook is Bakker bekend van de ZomerOndernemer en heeft hij eerder een presentatie verzorgd voor de SEA groep Ondernemersacademie in Dronten. Tevens heeft hij in opdracht van de Ondernemersacademie workshops gegeven aan (startende) ondernemers.

Flavour

Open Coffee wordt gehouden in grand café Flavour (gevestigd in De Meerpaal) van 09.00 tot 10.30 uur.