Meerpaal houdt inloop voor mensen met een beperking
Meerpaal houdt inloop voor mensen met een beperking brugmedia.nl

Meerpaal houdt inloop voor mensen met een beperking

Cultuur

DRONTEN - De Meerpaal houdt in de week van 20 april een open inloopweek 'Kunst zonder grenzen': ,,Deze inloop is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke, psychische en/of sociale beperking, maar ook voor ouders, begeleiders, leerkrachten, beroepsmedewerkers en andere belangstellenden.''

Op maandag 20 april wordt samen muziek gemaakt. Speciaal voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Tijdens de groepsles worden verschillende muziekinstrumenten uitgeprobeerd. De muziekles begint om 19.30 uur op het Serviceplein van De Meerpaal.

Dagbesteding beeldende kunst

Op woensdag 22 april volgt er van 9 tot 15 uur een 'Dag Atelier' speciaal voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke en/of psychische beperking die creatief bezig willen zijn.

,,Tijdens de lessen kunnen de deelnemers zich op dit gebied verder ontwikkelen'', aldus De Meerpaal, ,,Ook is er ruimte voor talenten om kunstwerken te vervaardigen die geëxposeerd, verkocht of verhuurd worden aan instellingen, bedrijven en particulieren.''

Dans

Kinderen tussen 6 en 10 jaar met een verstandelijke beperking die graag samen willen dansen, kunnen zich op woensdag 22 april vanaf 18.30 uur uitleven in de dansstudio van De Meerpaal.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 16 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 16 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 16 uur geleden