Archief: Jeffrey van den Brakel in actie.

Reaal Dronten kan zich gaan richten op de nacompetitie

DRONTEN - Voor de voetballers van Reaal Dronten zit de reguliere competitie er wel op. Het dubbele Paasprogramma leverde de vierdeklasser vier punten op, waardoor de titelkansen nog nihil zijn. De achterstand bedraagt nu vijf punten, met een wedstrijd meer.

De nacompetitie is dat wat rest. Op Paaszaterdag trok Reaal naar VSW, maar daar kwamen de Drontenaren niet verder dan een punt. Yusuf Erdem opende een ruime twintig minuten voor tijd nog wel de score, maar dat bracht Reaal niet de overwinning.

Frijlijk doet het

Uiteindelijk werd VSW'er Maikel Frijlink de gevierde man. De aanvaller nam elf minuten voor het einde de gelijkmaker voor zijn rekening, waarmee VSW zich revancheerde voor de afgang van een week eerder (9-1 verlies bij Zalk). Reaal likte de wonden, want een titel raakte door het puntenverlies verder uit zicht.

Van den Brakel weer op stoom

Clubtopscorer Jeffrey van den Brakel had het na de winterstop wat lastig, maar was op Tweede Paasdag weer flink op schot. Reaal Dronten won het thuisduel tegen Wijthmen met 4-1 en daarin nam de aanvaller liefst drie treffers voor zijn rekening. Danny Mol produceerde ook nog een doelpunt.

Tekst: Wouter Foppen
foppenmedia

Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 1 uur geleden