Swifterbant start tulpenroute voor wandelaars, fietsers en auto's
Swifterbant start tulpenroute voor wandelaars, fietsers en auto's brugmedia.nl

Swifterbant start tulpenroute voor wandelaars, fietsers en auto's

Algemeen

SWIFTERBANT - De bloeiende tulpenvelden bij Swifterbant worden van 11 april tot en met 3 mei extra in het zonnetje gezet tijdens een Tulpenroute. De organisatoren hebben gezorgd voor een wandelroute (7 km), fietsroute (20 km) en autoroute (50 km).

De Tulpenroute komt voort uit de Sociaal Economische Agenda (SEA) en is georganiseerd in samenwerking met de gemeente Dronten. ,,Het is een mooi stukje Swifterbant-promotie'', vindt wethouder Hans Engelvaart, ,,Het is ontstaan vanuit de mensen zelf, die trots zijn op hun gebied.''

Tulpenroutedronterland.nl

Op de website tulpenroutedronterland.nl zeggen de organisatoren: ,,Tulpenvelden in Flevoland? Dat is niet voor iedereen bekend. Beleef de tulpenvelden in Dronterland die in de periode van circa half april tot half mei volop in bloei staan. Maak een wandeling of een fietstocht vanaf de Kalverschuur, Visvijverweg 32 in Swifterbant.

Liever met de auto het gebied verkennen? De autoroute start bij Shortgolf aan de Rivierduinweg in Swifterbant. Bij alle routes zijn rustpunten of andere bezienswaardigheden. U kunt de routes op eigen gelegenheid volgen. Verder vinden er op 11, 18 en 27 april extra activiteiten plaats.

Alle routes kunt u vanaf deze plek downloaden en printen. Daarnaast is de autoroute met paaltjes bewegwijzerd.''

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 3 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 4 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 4 uur geleden