Afbeelding

Druk Paasweekend voor vlaggenschip BAS??

Sport

BIDDINGHUIZEN - Voor het vlaggenschip van BAS Voetbal staat er een druk Paasweekend voor de deur. Zaterdag speelt de formatie van trainer Wout Sleurink een thuisduel tegen Unicum, terwijl op Tweede Paasdag Terschuurse Boys wacht.

,,We hopen dat er zoveel mogelijk supporters komen kijken. Met elkaar maken we er mooie Paasdagen van'', roept voorzitter Huib van Os op. ??

Het Paasweekend begint voor BAS zaterdag met de polderderby tegen Unicum. Eerder dit seizoen werd dit duel afgelast en zodoende komen beide ploegen elkaar nu rond de Paasdagen tegen. Daar blijft het echter niet bij, want twee dagen later spelen de Biddinghuizenaren opnieuw een thuiswedstrijd.

,,Een mooi feest''

Op Tweede Paasdag is Terschuurse Boys de tegenstander. ,,Dat is geen gebruikelijke dag om te voetballen, maar wij hopen dat er zoveel mogelijk supporters naar De Schelp komen. Niet alleen omdat het eerste elftal alle steun kan gebruiken, maar ook om er samen een mooi feest van te maken'', aldus Van Os. 

??Op beide dagen is de kantine uiteraard geopend en staat het barpersoneel klaar om uw Paasborrel in te schenken. ,,Wij hopen jullie allemaal te zien. Uiteraard rond het hoofdveld, maar ook in de kantine. Neem vrienden, familie en dorpsgenoten gerust mee!''

Het duel tegen Unicum begint zaterdag al om 14.00. Maandag trappen BAS en Terschuurse Boys om 14.30 uur af.