Seniorenkoor The Happy Oldies op zoek naar versterking

Cultuur

DRONTEN - The Hayy Oldies is een seniorenkoor, dat elke maandagmiddag vanaf 14 uur repeteert in een zaaltje op de tweede etage van De Meerpaal. Het koor staat onder leiding van Erna Leonards en is op zoek naar versterking.

Persbericht Dirk Verheij, voorzitter van The Happy Oldies:

,,Dat zingen blij maakt ontdekken we iedere keer weer als we met ons seniorenkoor The Happy Oldies repeteren in een zaaltje van De Meerpaal. Maar zingen maakt niet alleen blij, het is ook goed voor je longen omdat je bij het zingen ontdekt dat je door moet blijven ademen om te voorkomen dat je tijdens het zingen weleens adem tekort komt.

We beginnen 's maandags om 14.00 uur in een zaaltje op de tweede etage. We repeteren dan een klein uur en pauzeren een kwartiertje om de dorstige kelen met thee of koffie wat te smeren, waarna we weer verder gaan. Dat kwartier gebruiken we ook om bij te praten. Hoe gaat het met je?

Graag wat bijbrengen

Onze dirigente wil ons ook graag wat bijbrengen. Ze spant zich daar iedere week voor in. Als je ouder wordt pik je niet alles zo snel meer op. Maar Erna Leonards geeft de strijd niet op. Ze begeleidt ons op de piano en geeft met haar hand een teken dat we moeten invallen.

We zijn een klein koortje met zowel geschoolde als weinig geschoolde zangers. Maar voorop staat het plezier en het wekelijks contact. Mocht het voorgaande u aanspreken, kom dan die twee uur meezingen en als het bevalt bent u in onze kleine groep van harte welkom!''

Afbeelding
Bijna één op de tien jongeren in de gemeente Dronten krijgt jeugdzorg 4 uur geleden
4 mei in Dronten.
Wat is er zaterdag te doen? Gamefestival, voorouders, voetbal, dodenherdenking 5 uur geleden
Er is dit jaar geen stembureau in De Meerpaal.
Gemeente Dronten zoekt hulp op stembureaus bij Europese verkiezingen 5 uur geleden