Afbeelding
Picasa

Onderhandelen niet nodig bij Kitchen Select

Partnerbijdrages

DRONTEN - Dennis Wilderdijk heeft elf speerpunten die hij belangrijk vindt in zijn zaak Kitchen Select aan De Dieze 48 in Dronten. Die mag iedereen weten en daarom heeft hij een hele wand uitgetrokken om ze breed uit te meten. Prima apparatuur, service, alles aansluiten en netjes opruimen staan er bijvoorbeeld gemeld.

Punt zes is, wat hem betreft, de belangrijkste. Onderhandelen is er niet bij. ,,Ik geef een eerlijke, nette prijs.'' Dat is bij andere keukenzaken wel eens anders, heeft hij gemerkt. ,,Daar krijg je vaak een startprijs die allerminst reëel is. Als je een onderhandelaar bent praat je er daarna veel af. Zo werk ik niet. Ik neem mensen niet bij de veter, je hoeft bij mij geen onderhandelaar te zijn.''

Twee jaar geleden

Ruim twee jaar geleden begon hij op de eerste verdieping -boven een sanitair- en tegelspecialist- met zijn keukenzaak. Een jaar later startte hij ook in Kampen.

,,In het begin richtte ik me op het meest goedkope segment. Nu niet meer. Mensen willen voor een goede keuken echt wel wat uitgeven.'' Daarom verkoopt hij het degelijke Duitse merk Nolte en is de inbouwapparatuur van de kwaliteitsmerken Neff en Siemens.

Website

Op zijn website www.kitchenselect.nl staan z'n speerpunten en alle informatie nog eens beschreven.

Voorbeelden van keukens zijn er niet te vinden. Daar is de royale showroom voor. ,,Ik bouw een band op met mijn klanten. Hier kunnen ze de keukens zien, beleven en krijgen ze goed en eerlijk advies. Dat kan niet via een website. Daarvoor moeten ze gewoon even langskomen.''