Rivierduingebied houdt in juni Boer & Natuurfair
Rivierduingebied houdt in juni Boer & Natuurfair brugmedia.nl

Rivierduingebied houdt in juni Boer & Natuurfair

Algemeen

SWIFTERBANT - Ter ere van het 15 jarig bestaan, houdt de Natuur- en Milieucoöperatie Rivierduingebied op zaterdag 13 juni de Boer & Natuurfair.

Persbericht Rivierduingebied:

Van 10.30 tot 16.00 uur is er bij en tegenover de Kalverschuur (Visvijverweg 32 te Swifterbant) een gezellige boerenfair voor jong en oud! Om 12.00 uur wordt de Boer & Natuurfair op een feestelijke manier geopend! De toegang is gratis en bij slecht weer is alles overdekt!

De Boer & Natuurfair staat geheel in het teken van boer en natuur en biedt een overvloed aan activiteiten voor jong en oud, shows, diverse kraampjes en standhouders. Zo kunnen kinderen meedoen aan Concours de Koe, lekker banjeren door de sloten in de Sloot en Slobrace en kan het nieuwe melkveebedrijf van de familie Siebenga bezocht worden waar de koeien niet door de boer zelf, maar door 4 robots gemolken worden!

Kleuterklassen

Maar wist je ook dat vele kleuterklassen van de basisscholen in Dronten, Swifterbant en Lelystad meehelpen om prachtige Rivierduinkunst te maken voor de Kalverschuur? Op de Boer & Natuurfair zijn ze straks allemaal te bezichtigen en wordt het mooiste schilderij beloond met een super leuke prijs!

Kom dus allemaal op zaterdag 13 juni naar de Boer&Natuurfair, want er zijn heel veel leuke dingen te doen en te zien zoals: een strodorp, zeiswedstrijd, levend Ganzenbord, Weilandsurfen, koeien melken, maskers maken, smullen van diverse boerderij producten, schminken, pony rijden, Jeu de Boules demonstraties, een trekkershow en nog zo veel meer!