Vincent Hoes

Juliana Ebbens en Frederique van Ooyen winnen rekenwedstrijd

Algemeen

DRONTEN - Juliana Ebbens en Frederique van Ooyen hebben bij de christelijke basisschool De Zevensprong de wedstrijd gewonnen wie de mooiste 'meetkundige selfie' kon maken.

De leerlingen van De Zevensprong in Dronten deden woensdag enthousiast mee aan de Grote Rekendag. Een dag die in het teken stond van meetkunde en kunst. De kinderen van de hele school konden meedoen aan een wedstrijd 'Wie maakt de mooiste Meetkundige Selfie.'

Activiteiten

In de verschillende groepen werden allerlei activiteiten uitgevoerd die met meetkunde en kunst te maken hadden. De groepen 1, 2 en 3 gingen als start per groep op het plein slangen uitbeelden, waarbij de vraag werd gesteld: welke slang in het langst?

Aan het einde van de ochtend werd de prijs voor de mooiste meetkundige selfie uitgereikt in de hal van de Zevensprong. De derde prijs werd gewonnen door Myrthe en Ruben Dam, de tweede prijs ging naar Dana Smits en Romy van Hal en de winnaars van de wedstrijd waren Juliana Ebbens en Frederique van Ooyen. Alle drie de foto's krijgen een prominente plaats in de school.




Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 8 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 8 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 8 uur geleden